Korporativne proslave

Bilo da želite da obeležite godišnjicu vaše firme, da proslavite uspešnu poslovnu godinu, priređujete konferenciju ili bilo koju drugu vrstu poslovnog događaja – Orhideja je tu da vašu korporativnu proslavu učini događajem o kojem će svi pričati.

Korporativna proslava je odličan vid team building-a, jačanja odnosa sa klijentima, traženja novih, kao i stvaranja pozitivne slike o vašoj firmi. Zbog toga želite da ostavite sjajan utisak na vaše goste i oduševite ih! Tom prilikom možete da pokažete šta radite i koliko je to dobro. A mi vam možemo pomoći da to ostvarite!

U Orhideji želimo da budemo sigurni da vaš sledeći korporativni događaj bude poseban, a to počinje sa dekoracijama. Imamo ogroman izbor dostupnih opcija za svaki budžet, bez obzira na to šta tražite.

Proces dekoracije vaše korporativne proslave

 1. Planiranje koncepta
 2. - U ovom delu procesa upoznajemo se sa vašom firmom i u skladu sa tipom zabave (godišnjica, novogodišnja proslava, team building, konferencija, promocija itd.) biramo koncept koji vam najviše odgovara.
 3. Dekoracija
 4. - U našoj ponudi je širok spektar dekoracija kao što su:
  • Dekoracija prostora za korporativne proslave u skladu sa vašom kompanijom
  • Baloni, cveće, ukrasi i drugo
  • Specijalni efekti kao što su vatromet, prskalice, dim i još mnogo toga
  • Personalizovani pokloni za goste, klijente, zaposlene i saradnike
  • Rasveta, angažovanje fotografa

Kada se dogovorimo oko svega što želite na vašoj zabavi, ostalo vam je samo da se opustite i uživate u dobrom provodu. MI sprovodimo sve vaše želje i ideje u delo.

Pošaljite upit

Ukoliko imate zahteve koji nisu navedeni budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo se pobrinuti da vaše želje postanu realnost.