Dekoracije za svadbu: Saveti za nezaboravno slavlje

Dekoracije za svadbu: Saveti za nezaboravno slavlje

Svadba je jedan od najvažnijih dana u vašem životu i želite da bude nezaboravna.

Lako je zapetljati se u detaljima — a ako nemate vremena da razmišljate o velikim stvarima, možete zaboraviti da su venčanja proslava ljubavi, a dekoracije samo deo te proslave.

Na vašu sreću, sastavili smo listu naših najboljih saveta za planiranje vaše dekoracije za svadbu tako da će svi pričati o njoj godinama koje dolaze!

Svadba je skoro tu!

Planirali ste, sanjali ste, a sada je vreme da svoj san ostvarite. Ali pre nego što počnete da organizujete svoj veliki dan, postoji nekoliko stvari koje ćete želeti da razmotrite.

Jedna od tih stvari su ukrasi. I dok će vaši gosti verovatno biti fokusirani na hranu i muziku, prelepa prostorija može zaista dati poseban ton vašem venčanju. Evo nekoliko ideja kako da lakše isplanirate koje dekoracije ćete upotrebiti za vašu svadbu:

# 1: Odlučite se za temu.

Tema vašeg venčanja treba da bude ona koja odražava ono što vas dvoje čini jedinstvenim zajedno – i to bi trebalo da bude nešto što vas oboje uzbuđuje! Postoji mnogo različitih tema – od klasičnih belih venčanja sa buketima cveća svuda oko vas, venčanja na otvorenom obojenih u pastelnu paletu boja, pa sve do modernih crno-belih afera gde sve pa čak i dress-code prate temu.

# 2: Razmislite o stilu ukrašavanja.

Od cvetnih aranžmana do centralnih postavki, postoji toliko načina na koje možete da oslikate svoj stil na ovaj veliki dan. Postavite konstrukciju za ceremoniju, ukrasite prostoriju balonima i pobrinite se da svaki sto ima odgovarajuće štampane materijale, kao što je broj stola i kartice sa imenima.

Razmislite o tome kakvu atmosferu želite da postavite – da li je topla i primamljiva ili hladna i mirna. Ako postoje neki elementi koji imaju posebno značenje za vas uključite ih u dekoraciju.

# 3: Pobrinite se za rasvetu.

Kada su u pitanju svetlosni efekti, to ne mora da bude velika drama ili bilo šta previše komplikovano – samo se uverite da su promišljeno postavljena! Korišćenje svetla u boji i odgovarajuće rasvete pomoći će vam da postavite pravi ambijent.

Sveće su još jedan savršen dodatak koji će doprineti romantičnosti vaše svadbe. Preporučujemo da ih imate što više i rasporedite ih svuda po prostoru.

# 4: Upotpunite zabavu specijalnim efektima.

Da li želite spektakularan način da proslavite dan svog venčanja?

Ako je odgovor da, onda su specijalni efekti prava stvar za vas. Danas postoji zadivljujuć asortiman vatrometa, vulkana, mehurića, konfeta, suvog leda, teškog dima i još mnogo toga, što može stvoriti sjajnu atmosferu koja će sve vaše goste ostaviti bez teksta!

Nadamo se da smo vam pomogli da složite sve kockice kako bi vaša svadba bila savršena. Ali nemojte zaboraviti u svim tim obavezama oko organizovanja venčanje na ono što je najbitnije – da slavite ljubav između vas i vaše srodne duše. Ukoliko želite da neko drugi promisli o svakom detalju umesto vas i dekoriše vašu svadbu – imate sreće jer Orhideja Dekoracije vrši dekorisanje od poda do plafona, pažljivo i sa puno ljubavi.